Kalendarium

Workshops i Umeå

Startar 20 november 2017

Kontakta: philip.naslund@umea.se för mer information


Workshops i Malmö

24 oktober

Vad är en hållbar restaurang?
Bakgrund & hjälpmedel

21 november

Mat, miljö och klimat

22 januari 2018

Ekonomi, nudging & märkningar

februari 2018

Tillgänglighet, kommunikation & kompetens

alltid kl 14-17

Kontakta: beata.berg-malmborg@malmo.se för mer information


 Workshops i Stockholm

10 oktober

Vad är en hållbar restaurang?
Bakgrund & hjälpmedel

24 oktober

Mat, miljö och klimat & tillgänglighet

14 november

Ekonomi, nudging & märkningar

16 januari

Kommunikation & kompetens

alltid kl 14-17

Kontakta: julia.senninger@uandwe.se för mer information.


Workshops i Göteborg

Startar januari/februari 2018

Kontakta: annika.kallvik@kom.goteborg.se för mer information


Nätverksträffar i Göteborg

2017

25 oktober 14:00 17 – Kött, KRAV & Antibiotika.

Ekocentrum, Aschebergsgatan 44, Göteborg

22 augusti 14:00 – Besök hos Kajodlingen och Posthotellets takodling.

Kontakta: annika.kallvik@kom.goteborg.se för mer information


Nätverksträffar i Stockholm

2017

25 september – Matsvinn försvinn! ihop med Karma hos Junibacken

Kontakta: julia.senninger@uandwe.se för mer information