Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nätverksträff Göteborg

27 September, 2018 @ 10:00 - 12:00

Mervärden, eko, klimat, hållbarhet och vad ska man välja?

Går du också och funderar? Kanske massor av tankar som exempelvis lokalt och konventionellt, ekologiskt eller från lång bort? Vad kan en KRAV-certifiering göra för skillnad för just din restaurang? Då är den här träffen för dig!

Josefine arbetar som marknads- och regelutvecklare på KRAV, med fokus på restauranger. Under träffen berättar hon om hur KRAV jobbar för att driva utvecklingen av ekologiska och hållbara livsmedel samt hur KRAV vill underlätta för konsument och olika aktörer i livsmedelskedjan att göra ansvarsfulla val. Vilka verktyg finns och vad kan du som arbetar i restaurangbranschen tänka på för att utvecklas i ert arbete kring miljö och hållbarhet.

Vi kommer prata om hur man får kommunicera ekologiskt på restaurang och hur er syn på klimat och hållbarhet är. Stort fokus lägger vi på att svara på era frågor och funderingar kring hur du kan bidra till möjligheten att göra hållbara val också när man går ut och äter.
Ta chansen att träffa andra restauratörer som är engagerade i miljö- och klimatfrågan! På plats finns också representanter av nätverket Hållbara Restauranger. Seminariet är som vanligt kostnadsfritt för er medlemmar.

Vår värd för morgonen

Sofia B Olsson, hållbarhetschef på restaurang vRå på Clarion Hotel Post sedan september 2012 bjuder in.  “Jag vill att vi jobbar mer med helheten och att vi suddar bort allt gammalt ohälsosamt som fått prägla vår bransch.” Ta chansen och prata hållbarhet med Sofia!

 

ANMÄL DIG GENOM ATT MAILA TILL hallbara@uandwe.se

 

Details

Date:
27 September, 2018
Time:
10:00 - 12:00

Organizer

Hållbara Restauranger