Intervju med Stadshusrestauranger

Intervju med Stadshusrestauranger

En 5-minuters intervju med Madeleine Björk, platschef på Stadshusrestauranger om Hållbara Restauranger

madeleine

Varför valde ni att gå med i Hållbara Restauranger?

Vi ser hållbarhetsfrågor som något helt självklart i vår verksamhet då vi redan är Svanen-märkta och vill mer och vidare!

Vilka utmaningar upplever du inom restaurangbranschen när det gäller att jobba med hållbarhet?

Är våra kunder villiga att betala för en produkt som ”kan” bli dyrare när vi väljer att jobba hållbart?

Är kunderna medvetna och upplysta om vad det innebär att vara en hållbar restaurang?

Är vår personal informerade om vad det innebär att jobba hållbart och förmedlas det till gästen?

Hur skulle du vilja se utvecklingen av restaurangnäringen?

Självklart skulle vi vilja se att fler restauranger stödjer ett hållbart tänk i sin verksamhet, det skulle ge oss alla som är i branschen en större trovärdighet och en bra grund för att vilja bidrar till en bättre värld för nästa generation.

Utskrift