Nätverksträff 25 september

Nätverksträff 25 september

Matsvinn, försvinn! Nätverksträff hos Junibacken med Karma

På måndag, 25 september kl. 15 är alla våra medlemmar i Stockholm välkomna till Junibackens fina lokaler.

Temat för hösten är matsvinn och vi kommer att titta på problematiken från olika håll och se vad det finns för lösningar. Som inspiration har vi bjudit in Karma för att få höra hur en app hjälper restauranger att minska deras matsvinn och bidra till lönsamhet. Likt alla våra tidigare nätverksträffar ingår det mingel med andra krögare och restaurangchefer, en rundvandring hos vår värd som berättar om deras hållbarhetsarbete, och lite förtäring.

Hållbara Restaurangers nätverksträffar

Nätverksträffar är en del av medlemspaketet som varje restaurang får när de ansluter sig till Hållbara Restauranger. Vi anordnar 3-4 träffar per år för alla våra lokala nätverk. Dessa sammankomster är mycket uppskattade bland våra medlemmar för att få ny kunskap, träffa andra engagerade krögare och restaurangpersonal och få en inblick i hur de jobbar med hållbarhet. Teman på tidigare nätverksträffar har varit t. ex. “Köttguiden” med WWF på Stadshuskällaren och “Det vilda köket” med Lisen Sundgren på restaurang Volt.

Hållbara Restaurangers medlemskap

Som medlem i Hållbara Restauranger får din restaurang en utbildning inom hållbarhet genom 4 workshops, en nulägesanalys av din restaurang, en egen coach som kommer till er, nätverksträffar och synlighet genom att delta. Priset för medlemskap är 7 200 kr per år för Visita-medlemmar, 9 000 kr för icke-medlemmar. Du hittar mer information på vår hemsida, eller hör av dig till någon av oss om du har några frågor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *