#vågafråga

Kampanj

Hållbara Restauranger är ett nätverk av restauranger som vill skapa en mer hållbar restaurangnäring. I september lanserar vi kampanjen #vågafråga för att skapa engagemang för hållbarhetsfrågan på restauranger och visa upp vårt nätverk för konsumenter! För visst vill vi alla ha engagerade besökare?!

Medlemmarna i Hållbara Restauranger nätverket skiljer sig från mängden och vill uppmuntra besökare att börja ställa frågor om hållbarhet när de är ute och äter. Under taggen #vågafråga sprider vi kampanjen och varje månad under hösten kommer ha ett eget hållbarhetstema.

I september kör vi igång!

I september kör vi igång med kampanjen och det första temat: eko. Vi kommer sprida tre olika frågor under månaden och vill uppmana besökare att #vågafråga innan och under sina restaurangbesök. Medlemmarna i nätverket kommer också vara med och visa hur de jobbar under samma hashtag. Dessutom har Organic Sweden, Ekologiska Lantbrukarna, KRAV och Sveriges konsumenter lanserat en kampanj för ekologiska livsmedel i Sverige under namnet EKO-september. Vill du veta mer om deras kampanj finns information på deras hemsida: https://heltenkelteko.se/

Nu kör vi på en naturligt, mångfaldigt, ren, frisk, djurvänligare och mindre joxigt september! Helt utmärkt, helt (eko)logiskt!

Följ oss på sociala medier!
https://www.instagram.com/sustrestaurants/
https://www.facebook.com/hallbararestauranger/
https://twitter.com/SustRestaurants