Bonde söker restaurangpersonal
Kan två ändar i livsmedelsbranschen hjälpa varandra i en oförutsägbar tid? Många i restaurangbranschen tvingas säga upp sin personal och det finns massor av människor som står utan arbete till följd av Covid-19. Samtidigt står lantbrukarna som producerar råvarorna utan personal eftersom de är vana att hämta arbetskraft från andra länder. När gränserna nu är stängda hamnar de också i ett krisläge.
Nätverket Hållbara Restauranger med över 60 medlemsrestauranger runt om i landet vill gärna vara en spindel i nätet och hjälpa dessa branscher att hitta varandra. Tillsammans med KRAV och Ekologiska Lantbrukarna startar vi detta initiativ. Nedan förmedlar vi kontaktuppgifter till gårdar som är i behov av hjälp och fyller på allt eftersom förfrågningar kommer in.
Mossagården
Personal önskas som kan hjälpa till med plantering och sådd. Löper under våren och försommar.
Kontakt: 046-85544

Andra länkar
Kolla även in länkarna nedan om du är intresserad av jobb inom lantbruk!