Blogg

Hotell Kristina ny medlem i Sigtuna

Tidigare i år blev Hotell Kristina medlem i vårt nätverk. Vi passade på att fråga kökschefen Tobias om varför de valde att gå med, hur de ser på utmaningarna inom…
Läs mer

#vågafråga

I september 2019 lanserade vi kampanjen #vågafråga för att uppmuntra besökare att börja ställa frågor om hållbarhet när de är ute och äter.

Avfall och kompost var temat på nätverksträff hos Oaxen Krog & Slip

Agneta Green välkomnade tillsammans med Michelle Palmstierna oss till Oaxens vackra lokaler på Djurgården och inledde med att berätta historien bakom Oaxen Krog & Slip och den byggnaden som nätverksträffen…
Läs mer

Hållbara Restauranger gör nedslag i Céara, Brasilien

En av Brasiliens delstater har visat intresse för nätverket Hållbara Restauranger. Vi deltar på Ceará Organic Food Festival i Fortaleza 25-28 september. Nätverket representeras av projektledare Julia Senninger och kock…
Läs mer

Kan bra arbetsmiljö och individuell lönesättning göra det lättare att behålla personalen?

Förra veckan träffades Hållbara Restauranger Stockholm för nätverksträff på Krogen Stora Gungan inne på Skansen. Liselotte Sjöberg tillsammans med sina kollegor hälsade oss välkomna till sina historiska och vackra lokaler.…
Läs mer

Hållbara Restauranger och Destination Sigtuna i samarbete

Hållbarhetsarbetet blir roligare när man gör det tillsammans. Destination Sigtuna går nu med i nätverket Hållbara Restauranger och vi genomför workshops i Sigtuna för alla nya medlemmar. Nya hotell/restauranger i…
Läs mer

Flera medlemmar nominerade i nya 360° Eat Guide

360° Eat Guide har utsett flera medlemmar i nätverket till finalister i årets prisutdelning. Vilka som vinner kommer att avslöjas den 30 september i Stockholm. Pristagare utses i följande kategorier:…
Läs mer

Villa Källhagen ny medlem i Stockholm

I februari 2019 blev Villa Källhagen medlem i vår nätverk. Vi passade på att fråga Cattis Frick varför de valde att gå med, hur de ser på utmaningarna inom branschen…
Läs mer

Restaurang Kummin ny medlem i Umeå

Varför valde ni att gå med i Nätverket Hållbara Restauranger? Vi kände att det var ett bra sätt att hitta ytterligare inspiration för det hållbarhetsarbete som sedan länge varit en…
Läs mer

Rosendals Trädgård ny medlem i Stockholm

Varför valde ni att gå med i Nätverket Hållbara Restauranger? Som en del av nätverket KDI, Kungliga Djurgårdens Intressenter arbetar vi aktivt för att göra en markant hållbarhetsförflyttning för hela…
Läs mer