Blogg

Bordsservering på restaurang

De senaste föreskrifterna från Folkhälsomyndigheten säger att restauranger, barer och caféer i hela landet behöver vidta särskilda åtgärder för att minska risken för spridning av covid-19. Trängsel mellan människor i köer,…
Läs mer

First Hotel Arlanda ny medlem i Sigtuna

En ny medlem i Sigtunanätverket är First Hotel Arlanda Airport. Vi pratade med Madeleine Gifting, Operations Manager, om varför de valde att gå med, hur de ser på utmaningarna inom…
Läs mer

Magnus Ek på Oaxen Krog vinner Guide Michelins hållbarhetspris!

Magnus Ek på Oaxen Krog vann Guide Michelins första specialpris – hållbarhetspriset ”sustainability awards” – på ceremonin i Trondheim tidigare i veckan. Restaurangen fick även behålla sina två tidigare Michelinstjärnor.…
Läs mer

Workshop 3 Göteborg: Tillgänglighet & Schyssta villkor

Tisdagen den 21 januari samlades medlemmar i nätverket Hållbara Restauranger Göteborg på Göteborgs Stadsteater för att prata om ämnena tillgänglighet och schyssta villkor. Under workshopen diskuterades hur restaurangerna arbetar med…
Läs mer

Workshop 3 Sigtuna: Kökets ekonomi, plast och transporter

Måndagen den 20 januari samlades medlemmar i nätverket Hållbara Restauranger Sigtuna på Clarion Hotel Arlanda för att diskutera frågor kring kökets ekonomi, plast och transporter. Alla tre ämnen är viktiga…
Läs mer

Vinets dag 22/1 – heja ekologiska viner!

Ni har väl inte missat att det idag, den 22 januari, är Vinets dag? Vi är glada att både intresset för och utbudet av ekologiska viner har ökat, och fortsätter…
Läs mer

Gunnebo Slott och Trädgårdar ny medlem i Göteborg

Vi vill välkomna en till av nätverkets nyaste medlemmar, Gunnebo Slott och Trädgårdar. Vi passade på att fråga restaurangchef Patrik Sewerin om varför de valde att gå med, hur de…
Läs mer

Sigtuna Stadshotell

1909 Sigtuna Stadshotell ny medlem i Sigtuna

Vi vill välkomna en av våra nyaste medlemmar, 1909 Sigtuna Stadshotell, till vårt nätverk. Vi passade på att fråga Caroline Folkesson Levin, hotellchef, om varför de valde att gå med,…
Läs mer

Göteborgs Symfoniker ny medlem i Göteborg

Tidigare i år blev Göteborgs Symfoniker medlem i vårt nätverk. Vi passade på att fråga Fredrica Olsson, restaurangchef, om varför de valde att gå med, hur de ser på utmaningarna…
Läs mer

Clarion Hotel Arlanda ny medlem i Sigtuna

Ytterligare en ny medlem i Sigtunanätverket är Clarion Hotel Arlanda som blev medlemmar tidigare i år. Vi pratade med Lisa, Marketing Manager, om varför de valde att gå med, hur…
Läs mer