Aktuellt

Intervju med Elwing & Co

En 5-minuters intervju med Maria Elwing, en av ägarna till Elwing & Co i Stockholm om Hållbara Restauranger Varför valde ni att gå med i Hållbara Restauranger? Vi söker kunskap och inspiration för att komma vidare på vår hållbarhetsresa. Vi behöver också bli bättre på att kommunicera vad vi gör t.ex. att vi komposterar vårt matavfall…
Read more

Välkommen

Hållbara Restauranger är ett nätverk av restauranger som vill skapa en hållbar restaurangnäring. Vi är i dag ett 20-tal restauranger i Göteborg och Stockholm som samarbetar med stöd av WWF, Visita och leverantörerna Saltå Kvarn, Löfbergs, Diskteknik, Leröy och Gröna Gårdar. Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev? Klicka på länken – Hållbara Restauranger Nyhetsbrev

Intervju med Avenyfamiljen

En 5-minuters intervju med Tobias Hamberg, VD för Auktionsverket i Göteborg om Hållbara Restauranger Varför valde ni att gå med i Hållbara Restauranger? Vi som relativt stor aktör i branschen vill ligga i framkant vad gäller miljöfrågor och ser Hållbara Restauranger som ytterligare steg i detta. Vilka utmaningar ser ni inom restaurangbranschen när det gäller att…
Read more

Intervju med Stadshusrestauranger

En 5-minuters intervju med Madeleine Björk, platschef på Stadshusrestauranger om Hållbara Restauranger Varför valde ni att gå med i Hållbara Restauranger? Vi ser hållbarhetsfrågor som något helt självklart i vår verksamhet då vi redan är Svanen-märkta och vill mer och vidare! Vilka utmaningar upplever du inom restaurangbranschen när det gäller att jobba med hållbarhet? Är våra…
Read more

Intervju med Zócalo

En 5-minuters intervju med Margrét Sigurjónsdóttir, delägare på Zócalo om Hållbara Restauranger Varför valde ni att gå med i Hållbara Restauranger? Projektet ligger helt i vårt sätt att tänka. Vårt koncept Årlig Meny och Ärlig Nota bygger på att vara transparent gentemot kunden, och det är också en av grundbultarna inom Hållbara Restauranger. Vi har bara…
Read more