- Detta evenemang har redan ägt rum.
Digital Nätverksträff med KRAV och Ekologiska Lantbrukarna
18 maj, 2020 @ 15:00 - 16:30
Bonde söker restaurangpersonal – en väg för att få kunskap om råvaran
Datum: 18 maj
Tid: 15 – 16.30
Plats: Teams
Den 18:e maj anordnar Hållbara Restauranger en digital nätverksträff tillsammans med vår samarbetspartner KRAV och Ekologiska Lantbrukarna. Många i restaurangbranschen tvingas säga upp sin personal och det finns massor av människor som står utan arbete till följd av Covid-19. Samtidigt står lantbrukarna som producerar råvarorna utan personal eftersom de är vana att hämta arbetskraft från andra länder. När gränserna nu är stängda hamnar de också i ett krisläge.
Nätverket Hållbara Restauranger med över 60 medlemsrestauranger runt om i landet vill gärna vara en spindel i nätet och hjälpa dessa branscher att hitta varandra. På denna nätverksträff berättar Josefine Larsson på KRAV och Sofia Sollén Norrlin på Ekologiska Lantbrukarna hur restaurangpersonal skulle kunna jobba på lantbruk vilket samtidigt är en möjlighet för restaurangpersonal att öka sin kompetens och kunskap kring matproduktion. Vi avsätter tid för diskussion och frågor.
Nätverksträffen är öppen för alla. Obs! Du måste anmäla dig för att få en länk till evenemanget. Vi behöver din anmälan så snart som möjligt då tekniken klarar max 100 deltagare.
Vi hoppas att många deltar och kommer att skicka ut en utförlig instruktion hur du ansluter till den livesända nätverksträffen dagen innan start.