- Detta evenemang har redan ägt rum.
Workshop 3 Stockholm
9 april, 2019 @ 14:00 - 17:00
Social & ekonomisk hållbarhet
Plats: Restaurang Gubbhyllan
Datum och tid: 9 april, kl 14:00 – 17:00
Hållbarhet handlar inte bara om klimat och miljö. Under dagens workshop kommer vi titta på olika märkningar som finns och är relevanta för restauranger, som KRAV, RSPO, RTRS, MSC, Fairtrade, Schyssta Villkor m.m. Vad står de för, hur kan man jobba och använda dem i sin verksamhet? Vi kommer även att prata om tillgänglighet, om köksekonomi & energi, samt hur man kan ersätta plastmaterial i engångsartiklar.
Anmäl dig direkt i eventet. Sista anmälningsdagen är den 5 april 2019.
Obs! Du får ingen bekräftelse via mail, men om det står “Tack för din anmälan” så har den kommit fram.
Behöver du avboka? Maila julia.senninger@uandwe.se