Gunnebo Slott och Trädgårdar ny medlem i Göteborg
Vi vill välkomna en till av nätverkets nyaste medlemmar, Gunnebo Slott och Trädgårdar. Vi passade på att fråga restaurangchef Patrik Sewerin om varför de valde att gå med, hur de ser på utmaningarna inom branschen och hur de vill att framtiden ska se ut.
Varför valde ni att gå med i Hållbara Restauranger?
Vi vill vara med i förändringsarbetet och känner att det är viktigt att vi gör det tillsammans. Att få ta del av allas erfarenheter och funderingar stärker oss i vår väg framåt.
Vilka utmaningar ser ni inom restaurangbranschen när det gäller att jobba med hållbarhet?
Att göra det lustfyllt och förståeligt för våra gäster.
Hur skulle ni vilja se utvecklingen av restaurangnäringen?
Att vi har ett gemensamt ansvar för att skapa regenerativa system. Där restaurangerna blir en självklar aktör.
Stort tack för era svar och varmt välkomna till nätverket!