Nu startar vi upp Hållbara Restauranger i Malmö

Nu startar vi upp Hållbara Restauranger i Malmö

Tisdagen den 25 april kl 16 bjuder Malmö stad in till after work på Mitt Möllan. Inbjudan vänder sig till restauratörer som vill vara med och utveckla Malmös restaurangbransch till en ännu mer hållbar näring. Under eftermiddagen presenterar vi konceptet ”Hållbara Restauranger” som drar igång under höst 2017, och berättar mer om hur du kan bli en del av nätverket.

Du kommer att träffa U&We, initiativtagarna till konceptet och Miljöförvaltningen & Malmö Turism som projektleder satsningen i Malmö.

Sofia Olsson från VRÅ i Göteborg berättar om varför de är medlemmar i ”Hållbara Restauranger” i Göteborg och Titti Qvarnström från Bloom in the Park berättar om sin syn på mat och hållbarhet och delar med sig av sina tankar kring vikten av en hållbar filosofi

Eftermiddagen rundas av med after work och något att dricka och äta. Anmälan görs direkt till Emma Börjesson, Malmö Stad – emma.borjesson (a) malmo.se.