Blogg

Intervju med Långholmens Wärdshus

En 5-minuters intervju med Miljögruppen på Långholmens Wärdshus Varför valde ni att gå med i Hållbara Restauranger? Vi har ett etablerat miljöarbete sedan länge och är Svanenmärkta. Däremot är vi inte…
Läs mer

Releasefest Worldfavor 7 december

Läs hela pressmeddelandet här.

Ny omgång våren 2017!

Vill du vara med och förändra restaurangbranschen till en mer hållbar näring och samtidigt öka kundnöjdheten och restaurangens lönsamhet? Våren 2017 startar vi nya omgångar i Stockholm och Göteborg! Som…
Läs mer

Intervju med restaurang VOLT

En 5-minuters intervju med Fredrik, Johan och Peter på restaurang VOLT   Varför valde ni att gå med i Hållbara Restauranger? För att givetvis förbättra vår egna nivå av hållbarhet men…
Läs mer

Intervju med World Animal Protection Sverige

En 5-minuters intervju med Elisabeth Tjärnström, sakkunnig och programansvarig på World Animal Protection Sverige Varför valde ni att gå med i Hållbara Restauranger? Vi tycker det är viktigt att restaurangbranschen…
Läs mer

Hållbara Restauranger Göteborg i P4!

Idag medverkade Lotta Bäckström, krögare och kokboksförfattare och delaktig i Hållbara Restauranger i Göteborg, med Annika Källvik, projektledare för Hållbara Restauranger, Göteborg, i P4 SR, P4 Sveriges Radio Göteborg. Hos…
Läs mer

Intervju med Skepparholmen Nacka

En 5-minuters intervju med kökschef Martin Åleberg på Skepparholmen Nacka om Hållbara Restauranger Varför valde ni att gå med i Hållbara Restauranger? Därför att det är vi kockar och kallskänkor som…
Läs mer

Ett smakprov på Hållbara Restauranger

Ett smakprov på vad medlemmar i Hållbara Restaurangers nätverk får ta del av. Under våren höll två av våra coacher en workshop med restaurangpersonalen på GöteborgsOperan. Deltagarna fick klimatberäkna olika recept med en…
Läs mer

”Vote with your fork”

Läser Helena Wistrands summering av Global Gastronomy Day, som arrangerades den 5 september på Fotografiska av White guide, och gläds över att det man pratat om går väl i linje…
Läs mer