- Detta evenemang har redan ägt rum.
Digital Nätverksträff – Vad är hållbart att grilla?
9 juni, 2020 @ 14:00 - 15:30
Digital nätverksträff med WWF om kött, miljö & planeten!
Snart stundar grillsäsongen både på krogen och hemmavid. Anna Richert på WWF berättar om kött, Köttguiden och hållbarhetsutmaningarna. Efter träffen kommer du ha bättre koll på vilket kött du bör välja för att främja klimatet och den biologiska mångfalden.
Den 9 juni anordnar Hållbara Restauranger en digital nätverksträff tillsammans med vår samarbetspartner WWF. Många krögare visar upp en stor kreativitet under Corona-krisen och har utökat sina uteserveringar, kör pizza- & grillkvällar – allt för att locka gäster till restaurangen. Hos Mat & Vin i Malmö kan du både ta med krogen hem eller äta på plats.
Samtidigt pågår en klimatomställning och många gäster vill fortfarande veta vad de får på tallriken. Anna kommer att dela med sig både av fakta kring klimat och biologisk mångfald kopplat till kött och visa på bästa val enligt Köttguiden.
Vi avsätter tid för diskussion och frågor. Om du redan nu har frågor får du gärna skicka dessa till amanda.mottonen@uandwe.se. Nätverksträffen är öppen för alla. Obs! Du måste anmäla dig för att få en länk till evenemanget.
Vi hoppas att många deltar och kommer att skicka ut en utförlig instruktion hur du ansluter till den livesända nätverksträffen dagen innan start.