- Detta evenemang har redan ägt rum.
Jubileum med Hållbara Restauranger (FULLBOKAT!)
25 september, 2018 @ 15:30 - 23:00
Nätverket Hållbara Restauranger – 5 år! (FULLBOKAT!)
Champagnebaren
Södra Teatern, Stockholm
25 september 2018
Den 25 september firar Hållbara Restauranger jubileum!
Vi gästas av vår inspiratör Paul Svensson, Charlotte Permell är moderator under kvällen och Staffan Lindberg, aka koldioxidbantaren, står för kvällens underhållning.
Jubileet inleds med ett rundabordssamtal tillsammans med Sveriges stora grossister. Vi vill i liten grupp diskutera de frågor inom hållbarhet som är mest aktuella för restaurangbranschen. Nu har du chansen att ställa de viktiga frågorna och vem vet, kanske hittar vi nya sätt att samarbeta.
Hållpunkter för eftermiddag & kväll
15:30 Rundabordssamtal med Martin&Servera, Menigo, Svensk Cater
17:30 – 23:00 Jubileumsfirande
I din anmälan vill vi att du anger om du kommer på båda programpunkterna eller enbart på Jubileumsfirandet.
Hållbara Restauranger bjuder på inträde samt mat under Jubileumsfirandet. Dryck till självkostnadspris. Dresscode: Uppklädd. Anmäl dig senast 7 september.
Din bokning är bindande, och eftersom platserna är begränsade debiteras frånvaro utan återbud med 500 kr.
Nominera din favorit till Årets Guldkorn!
Följande priser kommer att delas ut under jubileumskvällen:
Årets Hållbara
- Restaurang
Delas ut till en restaurang som arbetat med helheten och kommit vidare inom flera områden inom miljö, socialt och ekonomi - Innovatör
Delas ut till en restaurang som har gjort en unik satsning på sin restaurang under året, t.ex. för att motverka matsvinn - Kommunikatör
Delas ut till en restaurang som har arbetat med menyutformning, hemsideuppdatering och är aktiv på sociala medier för att sprida hållbarhetsarbetet - Eldsjäl
Går till någon – person, restaurang eller grupp av aktörer – som har pushat hela nätverket och fått oss att bli än mer synliga alternativt har framhållit oss för andra - Meny
Delas ut till en restaurang som erbjudit mest hållbar mat till sina gäster ur ett brett hållbarhetsperspektiv: vego, eko, certifierat kött, certifierad fisk m.m.