Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nyfiken på nätverket i Umeå? Välkommen på frukost!

January 16 @ 08:30 - 10:00

Free

Är din verksamhet redo av att ta nästa steg i miljöarbetet? Ta chansen att få en god frukost och samtidigt lära dig mer om nätverket som kan stärka ert miljöarbete och utveckla en mer hållbar restaurangnäring i Umeå.

Förutom en god frukost hos en av nätverkets medlemmar, Umeå kommuns måltidsservice, får du också information om Nätverket hållbara restauranger och vad vi planerar för 2019. Efter en förmiddag med oss hoppas vi att du vill gå med i vårt nätverk där vi tillsammans kan stärka våra egna verksamheter, branschen och hela Umeås miljöarbete. Träffen är gratis. Vi bjuder på frukost!

Tid och plats

Onsdag 16 januari 2019 klockan 08.30-10.00

Matsalen, Hedlundaskolan, Lilla gatan 1, Umeå

Anmälan

Anmäl dig på umea.se/hallbararestauranger. Vi vill ha din anmälan senast 17 december 2018.

Vad är Nätverket Hållbara Restauranger?

Hållbara Restauranger är ett nätverk av restauranger som vill skapa en mer hållbar restaurangnäring. Det är ett kompetensutvecklingsprogram som bygger på en öppen och transparent process där deltagarna inspireras av varandra och bygger upp gemensamma kunskaper om en hållbar restaurangnäring.

Genom utbildning, rådgivning och nätverkande får restaurangerna praktiska verktyg för att utveckla sin verksamhet i en hållbar riktning. Restaurangerna får även tips och stöd i hur de kan berätta om sitt hållbarhetsarbete för gästerna.

Läs mer på www.umea.se/hallbararestauranger

Details

Date:
January 16
Time:
08:30 - 10:00
Cost:
Free

Organizer

Umeå Kommun

Venue

Matsalen, Hedlundaskolan
Lilla gatan 1
Umeå, Sweden
+ Google Map